Santorini Wine Museum Koutsoyannopoulos Winery
×
 x 

0 products

Wine Museum

               

Koutsoyannopoulos Vinmuseum – Traditionsrig Vinfremstilling

Beliggende på smukke Santorini, Koutsoyannopoulos Vinmuseum har alt gæster måtte ønske sig at vide om vinfremstilling i et af de mest unikke områder på jorden. Med familien Koutsoyannopoulos fagkundskab og historiske udstillinger, vil besøgende få et dybdegående indblik i livet som vinbonde her.

Det enestående museum er opført i en grotte, der 8 meter under jorden og med en længde på 300 meter, fremstår som en naturlig underjordisk labyrint, en del af den unikke beliggenhed. Det tog vor familie 21 års hårdt arbejde, tålmodighed og ihærdighed at færdiggøre vinmuseet dette bemærkelsesværdige sted, men har været det hele værd.

Vor familie etablerede museet for at dele vores passion for, og kærlighed til, tradition og eminent vinfremstilling. Som fjerdegenerations vinbønder er vi stolte over fortsat at producere højkvalitetsvine, med metoder nedarvet fra årtiers dedikeret vinfremstilling.

santorini wine museum koutsoyannopoulos
santorini wine museum koutsoyannopoulos

I museet findes udstillinger og beskrivelser om livet som vinbonde helt tilbage til 1600-tallet. På rundvisningen vil besøgende have mulighed for at lære omkring vins historie, ved hjælp af en automatisk lydguide (tilgængelig på 14 sprog) eller en guidebog (tilgængelig på 22 sprog).

Besøgende kommer til at se de forskellige trin i vinfremstillingsprocessen, deriblandt pløjning af vinmarkerne og høstning, stampning og vejning af druerne.

De besøgende kommer også til at lære om maskinerne brugt i vinproduktionen – fra i gamle dage og helt frem til hvad der bruges i dag. Nogle af vore udstillinger inkluderer sjældne maskiner og værktøjer, der giver et interessant indblik i en svunden tid. Dette værdifulde udstyr blev brugt af tidligere generationer af vinbønder i Koutoyannopoulos familien, som dedikerede deres liv til fremstillingen af vine af den højeste kvalitet.

Efter rundvisningen inviterer vi vore gæster til vinsmagning af vore fire bedste vine, fremstillet her på vor egen vingård, og til at nyde hver smagsnuance i fulde drag i vor specialbyggede vinsmagningskammer, hvor atmosfæren er en del af oplevelsen.

Den kykladiske kultur samt processen og det hårde arbejde forbundet med vinproduktion, fascinerer til stadighed tusinder af besøgende hvert år. Vor mål er at dele vor passion for god vin og sørge for at vinfremstillingstraditionen videreføres til de næste generationer.

Vor familie er beæret over at tage imod alle gæster og deres nære, der kommer for at nyde vort vinmuseum og lære alt om vinfremstilling på Santorini. Book dit besøg i dag!

November to March 
Last Entrance 16:00
April to October
Last Entrance 18:00
09:00-17:00
Monday to Saturday
(Sunday’s 10:00 – 17:00)
09:00-19:00
Monday to Saturday
(Sunday’s 10:00 – 19:00)
×